Kom je ook Gamen Zonder Drempels in H20 Esports Campus in Purmerend.


Wanneer: Dinsdag 5 oktober

Waar: H20 Esports Campus Spinnekop 2-3 in Purmerend (naast de PSG school
Nelson Mandela en naast de atletiekbaan)

 

De Week van de Toegankelijkheid had vorig jaar als thema ‘digitale toegankelijkheid’.                Helaas is dit evenement door corona niet doorgegaan. Dit jaar proberen we het opnieuw.Schrijf je in en dan kun je gratis deelnemen aan de activiteiten en games op H20 Esports Campus
Waarom?
Ook mensen met een beperking hebben een plek in de digitale wereld.

 

Programma; wat ga je doen?

 

 

  • Virtual Reality - Duik in een nieuwe wereld met een VR set. Loop rond in een landhuis hoog in de bergen, sla blokjes kapot op de maat via het spel Beat Saber of neem het tegen elkaar op met virtueel lasergamen! 
  • Esports Wall - Interactief sporten met allerlei verschillende mini games op een eigen veld. Probeer de highscore te halen of versla je tegenstander met spellen zoals voetbal, darten, space invaders en veel meer!
  • F1 Sim Racing - Zet je schrap voor je eerste Formule 1 avontuur in één van de tien racing seats. Race met elkaar op een professioneel circuit, pak pole position en wees sneller dan de rest!
  • Playstation - Op de Playstation vindt je leuke, toegankelijke spellen zoals het autovoetbalspel Rocket League of het vechtspel Street Fighter. Pak de controller en neem het op tegen je buurman/buurvrouw!
  • Rabo Esports Stadium - Muziek via ons spiksplinternieuwe geluidssysteem van Bose en eventuele videoweergave op 30m2 aan LED schermen. Op de stage kan een duel worden uitgevoerd in Virtual Reality!

 

 

In verband met de geldende coronamaatregelen werken we met drie tijdsloten: Tussen 14:00 uur en 16:00 uur, tussen 16:00 uur en 18:00 uur en tussen 18:00 tussen en 20:00 uur. Ruimte voor 100 personen per tijdslot. Het evenement is gratis. Bezoekers krijgen twee consumptiebonnen voor een drankje en één consumptiebon voor een hapje.

 

 

Meer informatie?
Wil je meer weten over het programma of heb je hulp nodig bij het bestellen van de tickets? Bel dan met 085 - 1304 921 of stuur een e-mail naar: infocripplex@xs4all.nl. 
 

 Bestel via onderstaande knop gratis je ticket voor Gamen Zonder Drempels.